Zieke Docenten

Georgios Lazakis a.k.a. “Zieke Docent”

Award winning rapper, inspirerende spreker, teaching artist, poëet, schrijver en producer.

Oprichter van “School of Heart Knocks” waarbij hij werkt vanuit normen en waarden en rolmodellen betrekt. Staat voor rechtvaardigheid. Gaf al ‘burgerschapslessen’ toen Obamas eerste termijn begon. Maakt zich hard voor goed onderwijs en ziet de klas als verlengstuk van het podium. Goed onderwijs is wat hem betreft gericht op een brede blik en verschillende invalshoeken. ‘De vraag die ik vaak stel is; wat als we de norm zouden herdefiniëren, wat is dan de uitkomst?’

Momenteel bezig met zijn laatste album waar hij de volgende tekst rapt:


“Last album, I’m done with rapping, back to class but this time I’m the master”.

Redo Ait Chitt a.k.a. “Zieke Docent”

Internationaal gerenommeerde danser, bekroonde artiest en inspirerende spreker.

‘De fysieke beperkingen hebben mij er niet van weerhouden om mijn dromen na te jagen. Door passie, creativiteit en doorzettingsvermogen heb ik mezelf kunnen overwinnen. Nu wil ik mensen inspireren om hun dromen te volgen, in zichzelf te geloven en vooral trots te zijn op wie je bent.’

Zijn motto is:

“No excuses, no limits”.

Max de Beijer a.k.a. “Zieke Docent”

Max de Beijer richtte het landelijk platform To The Max op om zich in te zetten voor landelijk hiphoptalent. Met dit platform heeft hij vele evenementen georganiseerd en talent naar diverse podia en festivals als Woo Hah gebracht. Daarnaast hij manager van verschillende artiesten in het muzikale landschap. 
Als programmamanager bij de Cultuurfabriek Hall Of Fame in Tilburg, brengt hij verschillende (sub-) bij elkaar.

Zijn motto is;
“Iedereen bewandelt zijn eigen pad, het is de kunst om dat pad zelf te creëren”

Saskia Kettelerij a.k.a. “Zieke Docent”

Onze Saskia is expert trainer in de culturele en creatieve industrie en inspireert ons in haar zijn. Haar skills zijn reeds gevalideerd op het gebied van didactiek, theater en kunsteducatie.Ook zij is voor ons aan de slag binnen het onderwijs en daarnaast wordt ze mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de “Skillfabriek”

Haar motto is;

Kim Bonefaas a.k.a. “Zieke Docent”

Met haar debuutroman “Julia Jonkers” bestormde Kim Bonefaas in 2019 de Nederlandse en Belgische schrijfwereld. Binnen no-time stond ‘Julia Jonkers’ in de top 5 populairste boeken. In januari 2021 ziet haar nieuwe roman ‘Goud en Lavijn’ het levenslicht.

Kinderen en volwassenen coachen en motiveren in hun schrijfproces is zowel mijn passie als mijn missie.

“Creativity is a wild mind and a disciplined eye”

Amine El Filali a.k.a. “Zieke Docent”

Wereldburger, MC, songwriter, producer, performer, strateeg, drone piloot en nog veel meer.

Voert opdrachten uit voor en met grote merken zoals Nike en Converse in Portland, opende voor Robert Glasper in Shanghai, tourde over heel de wereld en werkte als onderdeel van Zegevier ook samen met o.a. Extince.

Geboren en getogen in Nieuwegein, momenteel woont en werkt Amine in Portland en geeft hij verschillende zieke webinars. Dat kan bijv. over coaching, storytelling en songwriting gaan, maar ook aanpassingsvermogen en hoe je jezelf positioneert in ‘a world of noise’ (in deze tijd niet geheel onbelangrijk). In principe is Amine meer dan blij om zijn ervaringen te delen als dat andere kan inspireren om het hart te volgen.

Hij teacht one.


‘… to be MC is to be a bit like me!’ 🎶

Joram Kroon a.k.a. “Zieke Docent”

Meer dan 15 jaar DJ (***tsjiekie tsjiekie***), keys-player en producer. Met zijn project ‘The 1st Statement’ realiseerde hij een samenwerking waar hij Arabische en Westerse muziek, op een originele manier, bij elkaar bracht. Tot op de dag van vandaag houdt hij zichzelf bezig met Arabische toonladders en maakt hij graag muziek met allerlei gezelschappen en verschillende instrumenten.

Boven alles verbindt hij met zijn muziek. Het werk van Prace laat zien hoe werelden elkaar op gelijk niveau kunnen ontmoeten, elkaar kunnen aanvullen en zo een gemeenschappelijke basis worden.

Daarnaast is hij ook werkzaam als muziekleraar in verschillende disciplines (piano, dj-en, scratchen, compositie en muziekproductie).

“Welcome to my shool of beats”

Gyonne Goedhoop a.k.a. “Zieke Docent”

Creatief denker, probleemoplosser, activiste, filosoof, geschiedeniskenner, schrijfster, poëet, podcastmaakster, matchmaker… wat kan ze niet?

Gyonne inspireert allerlei soorten mensen en kan de vinger op de zere plek leggen door taboos bespreekbaar te maken.

In ieder geval altijd eerlijk, correct en respectvol; iets wat wij alle kinderen toewensen.

“I shall let my mark here…”

Mo Hersi a.k.a. “Zieke Docent”


Hersi werd als comedian bekend als “The Messenger”, met zijn voettocht van 800 kilometer door Nederland. Daarnaast is ambassadeur voor Vluchtelingenwerk Nederland en Ambassadeur diversiteit van de Vierdaagse Nijmegen. Hersi zet zich graag in voor meer verbinding en diversiteit in Nederland.

“Hoe meer culturen met elkaar delen, hoe rijker we Nederland samen kunnen maken.”

We hebben nog veel meer Zieke Docenten in onze community, Mocht je hier meer informatie over willen neem dan contact met ons op.